News Flash:

Viviana Sposub si George Burcea s-au impacat. Ce i-a dat de gol pe cei doi?

30 August 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana George

Acum cateva saptamani, fanii Vivianei au observat ceva dubios la ea pe profilul de Instagram. Frumoasa bruneta a sters toate imaginile cu iubitul ei, George Burcea, iar asta i-a facut pe toti sa creada ca cei doi au pus capat relatiei lor de un an. Acum, Vivi si George au pus din noua paie pe foc si s-au afisat in ipostaze care ridica multe semne de intrebare.

Viviana Sposub si George Burcea au participat impreuna la Ferma, emisiunea difuzata de PRO TV si tot acolo s-a aprins pentru prima data flacara dintre ei. Viviana era singura de o perioada, iar George tocmai ce iesise din relatia cu Andreea Balan. Cei doi s-au afisat mult timp impreuna, iar in toate interviurile pe care le-au acordat spuneau ca nu se vor desparti niciodata si ca sunt suflete pereche. Mai mult, inainte de a lua vacanta, Viviana se lauda pe holurile de pe PRO ca s-ar putea sa fie si insarcinata.

Se pare ca George este cel care ar fi insistat ca Viviana sa se impace cu el si se pare ca insistentele lui au dat roade. Cei doi s-au impacat si, mai mult decat atat, s-au pozat impreuna intr-un club de fite din nordul Capitalei. Tot George a fost cel care a vrut sa le transmita fanelor sale ca acum este un barbat luat si ca nici nu mai incape discutia de vreo despartire.

Viviana a fost cea care a pus punct data trecuta relatiei, din cauza comportamentului neadecvat pe care l-a avut George.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)