News Flash:

Delia a postat o imagine incendiara pe Instagram, dar fanii nu s-au putut abtine. ”Se vede ca te-ai imprietenit cu Loredana Groza”

30 August 2021
546 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia nu duce deloc lipsa de inventivitate, iar fanii ei sunt obisnuiti sa vada cele mai traznite idei de outfit-uri si accesorii pe contul ei de Instagram. Cei care fac parte din armata delionilor de mult timp, sigur au trait amintiri placute la vederea uneia dintre cele mai recente imagini postate de artista. 

De la un timp, Delia a renuntat la hainele largi si a inceput sa isi puna corpul in valoare mai mult ca niciodata. Sotia lui Razvan Munteanu a inteles ca un corp perfect se mentine cu multa disciplina, sport si o alimentatie corecta, asa ca nu se abate de la niciuna dintre aceste reguli, iar asta se vede. Dupa ani intregi in care a optat pentru haine largi, acum, Delia a decis sa scoata intreg arsenalul la atac, iar cele mai recente imagini postate de diva pe contul ei de Instagram au incins imaginatia multora.

Delia a pozat mai sexy ca niciodata si trebuie sa recunoastem ca aceasta ipostaza i se potriveste manusa. Cu o geaca de piele rosie si cu dresuri plasa, Delia a adoptat o ipostaza provocatoare, iar imaginea a strans aproape 100.000 de aprecieri. Artista a primit cuvinte de lauda de la fani, dar si de la colegele de breasla, printre care si de la buna ei prietena, Antonia. Printre toate aceste comentarii s-au mai strecurat si cativa carcotasi care au tinut sa sublinieze faptul ca, desi arata bine si ii sta perfect cu aproape orice, aceasta nu este imaginea pe care ei si-ar dori sa o vada. Mai mult, au fost unii fanii care i-au transmis Deliei ca se vede ca s-a imprietenit cu Loredana Groza, artista din urma fiind recunoscuta pentru pozele provocatoare din online.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Delia (•delia)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005746 (s)