News Flash:

Nicoleta Nuca, primele probleme de sanatate dupa filmarile Bravo, ai stil! ”Ma dezechilibreaza foarte mult”

31 August 2021
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Nuca

Din toamna, unicul show de stil din Romania isi va deschide portile pentru cele noua concurente. Sezonul acesta se anunta a fi unul incendiar, mai ales ca participantele sunt extrem de diferite si vin din diverse medii.

Fanii au cerut, iar conducerea Kanal D s-a conformat. Bravo, ai stil! revine cu un nou sezon dedicat celebritatilor. Daca cei de acasa credeau ca persoanelor obisnuite le este greu sa faca fata competitiei, acum au aflat de la Nicoleta Nuca ca nici pentru vedete nu este asa simplu cum pare la tv, Artista a profitat de timpul liber si le-a povestit fanilor cum decurge o zi pe platourile de filmare de la Bravo, ai stil!, dar si cu ce probleme de sanatate se confrunta la nici o luna de cand au inceput filmarile.

”Pe langa asta, un alt motiv pentru am fost si sunt mai absenta pe social media e faptul ca de ceva zile ma confrunt cu niste probleme de sanatate, care ma dezechilibreaza si ma deconcentreaza foarte mult de la ceea ce fac si imi doresc sa fac. Incerc sa concentrez toata energia care imi mai ramane, dar acolo unde este nevoie de ea. Nu este nimic atat de grav, incat sa fiu nevoita sa merg la spital, dar starea mea este suficient de slabita, incat nu pot da randament maxim in activitatile mele. Pentru mine sunt destul de stresante si frustrante situatiile in care corpul meu nu are toate motoarele pornite si nu sunt eu in controlul lui in totalitate. Pentru un control freak – obsedat de control – este debusolant…”, a spus Nicoleta Nuca pentru cancan.ro.


cancan ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006195 (s)