News Flash:

Ce relatie exista acum intre Alexia si Mario Fresh? Adevarul s-a aflat chiar azi, de ziua Alexiei

31 August 2021
397 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Mario

Zi de sarbatoare pentru Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a implinit 21 de ani si, la miezul noptii, a avut alaturi de ea familia, cativa prieteni, dar si pe Mario Fresh. Majoritatea fanilor asteptau ziua Alexiei pentru a afla in ce relatii au ramas cei doi si se pare ca tot suspanul a meritat.

Alexia Eram a implinit 21 de ani, iar cu aceasta ocazie, fiica Andreeei Esca a fost coplesita de urari din partea fanilor, a prietenilor si a familiei. La miezul noptii, Alexia a fost surprinsa cu un buchet de flori din partea unei prietene, semn ca Mario Fresh a cam pierdut startul. La scurt timp, si-a facut aparitia si Mario, alaturi de mama Alexiei, Andreea Esca, dar lucrurile nu au decurs deloc asa cum se asteptau fanii. Desi a vrut sa se numere printre primii care ii ureaza ”La multi ani!”, Mario Fresh nu s-a comportat cu Alexia deloc ca si cu o iubita.

Mario i s-a adresat Alexiei cu apelativul ”unicorn mic si frumos”, dar nu a existat deloc apropiere intre ei. Cei doi abia daca s-au imbratisat, iar atentia Alexiei a fost mai mult catre mama ei si catre ceilalti prieteni. Cei doi nu au declarat nimic oficial pana acum cu privire la relatia dintre ei si se pare ca nici Andreea Esca nu a vrut sa isi asume rolul de a da declaratii in numele celor doi. 

Alexia si Mario nu s-au mai afisat impreuna de la sfarsitul lunii mai si, chiar daca au mai fost prezenti in cercuri comune, cei doi s-au comportat ca niste amici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005302 (s)