News Flash:

Gata cu asteptarea! Nicole Cherry a dezvaluit ce nume va avea fetita ei. ”Mi-a aparut intr-un vis”

30 August 2021
681 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

La inceputul lunii iunie, Nicole Cherry lansa una dintre cele mai emotionante piese din intreaga ei cariera, iar la pachet cu videoclipul a venit si marele anunt. Ciresica a anuntat ca este insarcinata pentru prima data si ca ea si iubitul ei, Florin vor deveni parinti.

Inca de cand au anuntat ca vor deveni parinti, fanii lui Nicole au fost foarte curiosi sa afle la ce nume s-a gandit artista pentru micuta ei. Daca pana acum a glumit pe tema asta si a declarat ca i se adreseaza cu mai multe apelative, tocmai pentru a se obisnui cu idee, de data asta, Nicole a spus exact ce nume va purta Ciresica jr.

Nicole si iubitul ei, Florin au realizat pentru prima data un pictorial in formula de trei pentru Viva! si tot acolo a dezvaluit numele celei mici. ”Daaaaa! Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele. Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis. Cumva, pentru unele aspecte, cred in zodii si in previziuni. Si mai am cate un moment cand lucrurile se intampla exact ca in previziuni. De exemplu, asta cu numele fetitei noastre, dar si luna in care voiam sa nasc. M-am gandit mereu ca vreau sa nasc in luna decembrie si iata ca dorinta mi s-a indeplinit.” a declarat Nicole pentru Viva.

Ciresica urmeaza sa devina mamica in luna decembrie, in apropierea zilei ei de nastere si va fi cu siguranta cel mai frumos cadou.


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006244 (s)