News Flash:

Cristina Stefania, facuta praf de fanii de pe TikTok. ”Inainte de Speak, nu te stia nimeni!”

30 August 2021
694 Vizualizari | 0 Comentarii
Speak Stefania

Cristina Stefania este una dintre cele mai urmarite prezente din online. Cu peste un milion de fani virtuali, Stefania se bucura de un capital de imagine urias, iar campaniile publicitare vin la ea ca pe banda rulanta. Mai nou, bruneta si-a expus costumele de baie si pe una dintre cele mai cunoscute platforme de shopping de la noi, iar asta nu face decat sa ii rotunjeasca cifrele din conturi.

Stefania a lui Speak traieste pe picior mare, dar aproape ca nu exista zi fara ca cei care o urmaresc sa nu arunce cu vorbe grele in ea. După ce a fost pusa la zid din cauza faptului ca nu are voce si ca mai bine ar ramane la dans, episoadele de critici la adresa ei continua. Cristina si-a facut un obicei din a raspunde intrebarilor primite pe TikTok si tot acolo fanii revoltati pe atitudinea ei de ”diva” nu se feresc sa ii atraga atentia. Un internaut deranjat de modul Stefaniei de a vorbi si de a gesticula i-a scris in sectiunea de comentarii ”Asa vedeta te dai si nu stia nici d***u de tine pana sa fii cu Speak. Libelulo!”

Speak si Stefania demonstreaza ca dragostea dureaza mai mult de 3 ani. Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, iar faptul ca activeaza in acelasi domeniu reprezinta un mare avantaj pentru viata de cuplu. Libelula lui Speak a devenit cunoscuta publicului datorita videoclipurilor in care a aparut de-a lungul timpului. Stefania a fost dansatoare in clipurile Innei și chiar si intr-un clip de-ale lui Speak. De acolo si pana la a forma un cuplu a mai fost un singur pas. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006055 (s)