News Flash:

Andreea Esca a spus adevarul despre relatia fiicei ei cu Mario Fresh. ”Nu-mi asum... ”

30 August 2021
808 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Esca

Este din ce in ce mai clar faptul ca Alexia Eram si Mario Fresh nu mai formeaza un cuplu. Cel mai probabil, cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate si sa isi vada de viata si, chiar daca pana acum nu au declarat nimic oficial, fanii asteapta petrecerea de ziua Alexiei pentru a putea trage concluziile.

Mario si Alexia obisnuiau sa se afiseze peste tot impreuna. Fiica Andreei Esca s-a intors de mai bine de un an in tara, a avut multe proiecte si a reusit sa isi cumpere si primul apartament. Desi multi se asteptau ca cei doi indragostiti sa se mute impreuna, realitatea a fost alta. Fiecare sta la casa lui, iar dupa sirul de vloguri pe care l-au facut impreuna, cei doi nu s-au mai afisat impreuna.

Weekendul acesta a fost ziua Andreei Esca, iar prezentatoarea nu a scapat de intrebarea pusa de cei din jur daca fiica ei mai formeaza sau nu un cuplu cu Mario Fresh. Diplomata din fire, Andreea nu a stat prea mult pe ganduri si le-a spus celor curiosi ca ”Sa va spun sincer, Alexia este acum un adult, asa ca as vrea sa vorbiti cu ea. Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi in numele lor pentru ca nu mai sunt minori, asa ca va invit sa o sunati sa va spuna ce si cum”.

Acum, fanii sunt din ce in ce mai convinsi ca intre cei doi nu mai incape loc de sentimente, mai ales ca Andreea nu s-ar fi ferit sa spuna cat de fericita este fiica ei langa Mario Fresh, daca acesta ar fi fost adevarul. Mai mult, cei care ii urmaresc pe cei doi sunt de parere ca Mario a inlocuit-o deja pe Alexia cu Chelsea, colega lui de la ”Splash! Vedete la apa”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007222 (s)