News Flash:

Oana Roman si-a spus parerea despre Andra dupa ce sotul ei s-a certat cu Alexandra Stan. ”Este o... ”

30 August 2021
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Andra

Aproape ca nu mai este persoana care sa nu stie ca Maruta este in centrul ultimelor scandaluri de la noi. Catalin a reusit sa isi puna in cap multe nume importante de la noi din cauza modului de a aborda anumite subiecte, dar si din cauza felului sau de a intra cu pantofii in viata oamenilor. Acum, cei care il cunosc, nu se mai rezuma doar la cuvinte la adresa lui, ci o iau in vizor si pe sotia sa, Andra.

Andra si Maruta sunt un cuplu solid, dar atipic. In timp ce artista isi vede de treaba ei si se concentreaza sa lanseze piese bune, Maruta nu se poate abtine si in continuare prefera sa isi puna vedetele in cap. După scandalul cu Bendeac care a ajuns viral si dupa episodul in care Alexandra Stan a ajuns sa planga din cauza lui in podcastul lui Damian Draghici, acum, nici Andra nu este ferita de cuvinte grele din partea celor care o cunosc sau nu.

Oana Roman este unul dintre cele mai savuroase personaje de la noi si sunt foarte bine cunoscute episoadele in care aceasta i-a dat replica rivalei sale, Oana Zavoranu. Oana nu se lasa intimidata si isi continua activitatea in online, ba mai mult, interactioneaza din ce in ce mai bine cu urmaritorii ei si pentru a le demonstra ca isi doreste o legatura puternica cu acestia, Oana nu zice niciodata nu unei sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Oana a primit zeci de intrebari, printre care si una legata de parerea ei despre Andra, sotia lui Maruta. Fiica lui Petre Roman nu a stat prea mult pe ganduri si si-a exprimat liber opinia. ”Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunata, poate cea mai mare voce a Romaniei, dar si o fata extraordinara si eu o apreciez si o indragesc tare, tare mult!”, a spus aceasta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005816 (s)