News Flash:

Ramona Olaru, detalii despre relatia pe care o are acum cu Cuza. ”N-o suportam nici pe ma-ta!”

3 Septembrie 2021
499 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy prezente de pe tv. Asistenta de la Neatza nu duce deloc lipsa de propuneri si, chiar daca si-a asumat recent despartirea de Cuza, in online continua sa posteze filmulete si mesaje cu subinteles.

Ramona si Cuza au avut o dragoste cu nabadai. Cei doi ba erau impreuna, ba se desparteau si tot asa pana cand au decis ca decat sa se mai chinuie, mai bine sa mearga pe drumuri separate si sa ramana amici. Ramona si Cuza sunt destul de maturi astfel incat sa gestioneze cu brio o despartire. Invitat la un moment dat in podcastul lui Radu Tibulca, Cuza a recunoscut ca nu mai ia in calcul sansa de a se impaca cu blondina, dar, totusi, niciodata nu spune niciodata, mai ales ca viata ii tot aduce impreuna.

Acum, dupa ce online-ul a fost plin de imaginea cu Cuza si actuala lui iubita, Ramona a simtit nevoia sa clarifice lucrurile si sa isi asume ca nu mai are nimic cu vloggerul. Totusi, Ramona nu s-a putu abtine si a facut totul intr-o nota amuzanta, intr-un videoclip postat pe TikTok. ”Eu nu inteleg de ce spuneti voi ca nu poti ramane prietena cu fostul. Eu deja imi imaginez cum il consolez: hai ma, si asa eram nebuna, eram geloasa, n-o suportam nici pe ma-ta, ti-au spus si prietenii tai ca oricum o sa ne despartim candva. Stai acolo, intr-un colt si plangi? N-are rost!”, este sunetul pe care Ramona l-a folosit pentru videoclipul ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005279 (s)