News Flash:

Marisa Paloma, clipe de cosmar dupa ce a ramas insarcinata. ”Am vomitat in fiecare zi”

2 Septembrie 2021
437 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa

Acum cateva saptamani, Marisa Paloma isi anunta fanii ca a ramas insarcinata pentru prima data. Desi a fost data de gol de mult timp de iubitul ei, fosta castigatoare Bravo, ai stil! a vrut sa faca anuntul intr-un mare fel, asa ca a facut o postare emotionanta pe Instagram, acolo unde fanii au coplesit-o cu mesaje si cu felicitari.

Pana acum, Marisa nu prea a vorbit despre sarcina ei. Iubita lui Liviu Stanciu a fost invitata in emisiunea lui Maruta si tot acolo a povestit cum a aflat ca este insarcinta, dar si care au fost starile in primele luni de sarcina.

”Noi ne dorim si baiat si fata si macar doi copii. Party-ul de dezvaluire a sexului va fi pe 7 septembrie. (…) Acum nu am emotii, mai ales ca este o perioada buna. In primele 3 luni a fost groaznic.Am vomitat in fiecare zi. A fost o perioada foarte trista. Am plecat in Dubai in vacanta si a fost cea mai urata vacanta din viata noastra. Vomitam incontinuu. A fost foarte simplu pentru ca la fix sase zile mi-am facut un test de sarcina si mi-au aparut doua linii. Era mult prea devreme sa faci test, dar eu i-am zis ca au aparut doua liniute transparente. I-am zis sa nu ne bucuram, dar cumva am stiut ca asa era sa fie”. a spus Marisa.

Marisa si Liviu Stanciu au o relatie frumoasa de mai bine de 3 ani si au ales sa se logodeasca in secret. Liviu este omul din spatele productiilor si al camerelor de filmat de la PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005219 (s)