News Flash:

Emil Rengle, cel mai cunoscut dansator din Romania a fost dus la spitalul de nebuni. ”Ma gaseau in camera ca imi dau cu capul de podea”

3 Septembrie 2021
715 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Rengle

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuti dansatori de la noi din tara. Odata cu castigarea ”Romanii au talent”, Emil a inceput sa isi vada visul devenind realitate. Asta a venit la pachet cu faima, multe ore de munca, dar si momente in care oricat de mult si-ar fi dorit sa ia o pauza, dansul era singurul element din viata lui care ii dadea adrenalina.

Emil Rengle este una dintre cele mai asumate persoane din online, dar si din offline-ul de la noi. Dansatorul traieste pentru ceea ce face si nu de putine ori a declarat ca inca de cand si-a descoperit pasiunea de a dansa, de la 7 ani, nu a luat nici macar o saptamana de pauza de la asta. Emil a avut mare noroc cu familia lui care l-a sustinut mereu in ceea ce a vrut sa faca si l-a dus mereu la cursuri de dans. Rengle a recunoscut ca mereu i-a placut sa fie in centrul atentiei, inca de mic, cand era singurul copil din scoala care se imbraca colorat si caruia nu ii pasa de parerea celor din jur.

Dorinta exagerata de a fi mereu in centrul atentiei i-a facut pe parintii lui Rengle sa il duca la un moment dat la spitalul de nebuni. ”Ce stiu sigur este ca voiam sa fiu in centrul atentiei, voiam multa iubire si atentie. Asta stiu si din povestile parintilor pentru ca pe la varsta 6-7 ani ma gaseau in camera, ma dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni ca s-au speriat de ce copilul se loveste in cap si doctorii le-au spus ca <<vrea atentie, vrea sa fie iubit, nu-l mai aduceti aici ca e foarte normal>>”, a declarat Emil in podcastul lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005847 (s)