News Flash:

Catalin Maruta a facut-o praf pe Alexandra Stan in direct. ”Daca nu ai dovezi, eu zic sa te astepti si la un proces!”

3 Septembrie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Maruta Alexandra

Acum cateva saptamani, Alexandra Stan a fost invitata la podcastul lui Damian Draghici si tot acolo a inceput sa faca acuzatii destul de grave despre Catalin Maruta. Artista a ajuns sa planga din cauza prezentatorului si a spus ca si-a propus ca anul acesta sa nu se mai lase calcata in picioare de nimeni, iar cat despre Maruta, s-a jurat ca nu se va mai duce la el in emisiune nici pentru toti banii din lume.

Catalin Maruta s-a intors din vacanta si a inceput un nou sezon al emisiunii ”La Maruta”. Chiar daca a fost in vacanta, toate stirile legate de el au ajuns virale si, de cele mai multe ori, oamenii s-au grabit sa arunce cu pietre in el si sa il acuze ca este dispus sa calce pe cadavre doar pentru rating. De departe, afirmatiile care l-au deranjat cel mai mult au fost cele ale Alexandrei Stan spus in podcastul lui Damian Dragici. Artista l-a acuzat ca nu a tinut cont de dorintele ei si ale managementului si a publicat un material care nu trebuia difuzat.

Daca in celelalte cazuri, Catalin a tacut, de data asta, in cazul Alexandrei Stan, lucrurile stau diferit. Maruta nu mai are de gand sa taca si sa le incaseze, ci vrea sa o dea in judecata pe artista. ”Alexandra, poate oamenii te-au calcat in picioare, pentru ca ai mintit si pentru ca, de foarte multe ori, nu ai fost corecta. Stiu ca este foarte perciculos, raspunzandu-ti astazi in emisiune, pentru ca tu esti femeie, ai inceput sa spui aceste lucruri despre noi si, de ce nu, e mult mai usor ca lumea sa te creada pe tine. Unde am scris eu ceva despre tine? Poti sa ne arati ceva? Poti sa ne arati vreun lucru scris de Catalin Maruta despre tine? Poti sa le spui oamenilor adevarul si sa nu te mai faci victima, atunci cand nu este cazul?

Daca ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune-le. Daca nu, eu zic sa te astepti la un proces pentru ca e prea mult. Hai sa nu ne mai jucam asa cu cuvintele si sa inventam pentru ca si eu am familie, si eu am copii, si eu am parinti, si eu am prieteni si n-as vrea ca imaginea mea in fata lor sa fie asta cladita de tine!”, este mesajul transmis de Maruta.

 

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/F73wgbF1EK0" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008518 (s)