News Flash:

Lino Golden, fostul protejat al lui Velea, in mijlocul unui nou scandal. ”Ma ameninta ca ma baga in faliment”

3 Septembrie 2021
510 Vizualizari | 0 Comentarii
Lino Golden

Lino Golden pare ca nu se cuminteste deloc si ca nu si-a invatat lectia in urma scandalului cu Alex Velea. Fostul copil de aur al lui Velea, asa cum ii place sa se alinte pe vremea in care se intelegea ok cu sotul Antoniei este din nou in centrul unui scandal, doar ca de data asta nu este unul cu vedete, ci a trecut la un alt nivel si ameninta oamenii de afaceri.

Lino Golden a imbracat din nou haina de baiat rau, iar victima este, de data asta, patronul unui centru de inchirieri de ATV-uri. Barbatul a mers pe incredere si, mai ales ca Lino este un personaj cunoscut la noi, a crezut ca nu va avea probleme cu el si i-a inchiriat atat lui, cat si prietenilor lui ATV-uri. Se pare ca Lino nu a vrut sa respecte nicio regula, ba mai mult, a lasat dezastru in urma sa. Enervat la culme, afaceristul i-a atras atentia lui Lino, iar de aici a inceput intreg scandalul. Lino a inceput sa il injure si sa il ameninte pe cel de la care a imprumutat ATV-urile si i-a publicat numarul de telefon pe internet.

”La 16:36, pe camere se vede ca din masina coboara cinci persoane, isi arunca gunoaiele, privesc panourile despre preturi si pleaca. Iar la ora 17:00aceleasi persoane ajung la noi cu masina, nu pe jos cum era semnalizat, cu viteza li parcheaza exact la intrarea in centru de inchirieri. Spre surprinderea mea erau aceleasi persoane, patru baieti si o domnisoara, moment in care ii intreb daca e frumos ce au facut. Dupa plecarea lor, primesc un telefon si mi se adreseaza cu o serie de injuraturi, incepe sa ma ameninte ca ma baga in faliment, ca ne va inchide si ca tocmai a inceput o campanie de denigrare pe Instagram, amenintari cu plangeri penale etc. Faimosul Lino Golden nu doreste sa accepte faptul ca am refuzat propunerile sale si nu am acceptat in niciun fel sa incalcam legea pentru a-i satisface poftele. Pentru toate afirmatiile facute exista dovezivideo, foto, mesaje, apeluri telefonice”, scria patronul pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007472 (s)