News Flash:

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au dat cartile pe fata. Cati invitati au avut, de fapt, la nunta?

3 Septembrie 2021
480 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan si Edward Sanda aproape ca au o luna de cand sunt sot si sotie in mod oficial, dar se pare ca lucrurile nu s-au schimbat cu mult intre ei, semn ca un act nu ii face mai mult sau mai putin fericiti. Cei doi au fost invitati la Teo Show si au vorbit pentru prima data despre cununie, nunta si despre detalii pe care nu le-au mai spus pana acum. 

Cleopatra si Edward Sanda traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Cei doi indragostiti si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu acum 21 de zile si sunt mai fericiti ca niciodata. Evident ca evenimentul nu a fost unul lipsit de criticile din partea fanilor. Cei care ii urmaresc pe cei doi fie s-au legat de rochia Cleopatrei, fie de costumul lui Edward, fie de faptul ca nu au avut nasi, dar pentru toate astea cuplul a avut un singur raspuns: au facut totul asa cum si-au dorit ei. Cleo si Edward au spus ca au ales sa se cunune religios la Chisinau pentru ca acolo au gasit un preot care sa ii accepte fara nasi si au zis ca daca se poate asa, de ce nu.

Cei doi au avut 90 de invitati la nunta cu tot cu familie si prieteni si s-au simtit extraordinar. Acum, cei doi se pregatesc de luna de miere si au declarat ca vor pleca saptamana viitoare in Sardinia si vor sta acolo doua saptamani jumatate. Cleopatra a afirmat ca asta i se pare cea mai buna perioada de a merge in vacanta si a recunoscut ca nici macar nu s-a gandit sa plece de la nunta direct in luna de miere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005373 (s)