News Flash:

Maria Constantin renunta la muzica populara si pleaca din Romania. ”Mi s-a propus aceasta oferta... ”

2 Septembrie 2021
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Constantin

Maria Constantin este una dintre artistele de muzica populara de la noi care nu au nevoie de prea multe prezentari. Artista are o cariera uimitoare si are ani de zile petrecuti pe scena si mii de ore in studioul de inregistrari. Acum, Mariei i-a suras ocazia mai mult ca niciodata si deja a primit prima propunere de a parasi tara noastra si de a canta pe una dintre cele mai mari scene ale lumii.

Maria Constantin a gasit reteta perfecta pentru o cariera banoasa. Desi nu avea de ce sa se planga nici la noi in tara, acum, vedeta a primit o propunere pe care nu a putut sa o refuze si isi pregateste bagajele pentru a parasi Romania. Spre uimirea tuturor, Maria va lua o pauza de la cariera pe care si-a construit-o cu ajutorul muzicii populare si are de gand sa se axeze pe muzica clasica. Interpreta a vorbit pentru prima data despre asta in emisiunea lui Capatos si tot acolo a detaliat oferta de nerefuzat pe care a primit-o si pe care de abia asteapta sa o onoreze in toamna asta. 

Mai exact, fosta sotie a lui Marcel Toader a primit o propunere de a performa tocmai in Las Vegas. ”Orchesta va fi compusa doar din elevii Colegiului National ”George Enescu” si voi sustine un spectacol in luna octombrie. O sa-l inregistrez. (…) Mi s-a propus aceasta oferta de a trimite niste materiale. Le voi trimite in Las Vegas si in iarna, cu ajutorul bunului Dumnezeu, voi canta acolo. Pe termen lung va fi toata situatia asta. Acest spectacol va fi strict pe muzica clasica, muzica baroc”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009024 (s)