News Flash:

Mario Fresh, primele declaratii oficiale despre bruneta cu care a fost surprins in club. A inselat-o sau nu pe Alexia?

2 Septembrie 2021
655 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Alexia

In jurul cuplului Mario Fresh-Alexia Eram pluteste de ceva timp un val de mister, mai ales ca cei doi au tot dat de inteles ca s-au despartit. Dupa ziua Alexiei, fanii celor doi nu au mai stiut ce sa creada, asa ca acum a iesit Mario cu primele declaratii oficiale si spera ca asa sa ii lamureasca pe toti.

Mario Fresh si Alexia Eram sunt in centrul atentiei de aproximativ o luna de cand au tot inceput sa dea de banuit cu privire la relatia lor. Lucrurile intre cei doi s-au racit de o buna perioada de timp si in timp ce unii se asteptau ca de ziua Alexiei sa primeasca si raspunsul la intrebarile lor, se pare ca Alexia si Mario mai rau i-au bagat in ceata. Cei doi s-au sarutat la miezul noptii la petrecerea Alexiei, iar momentul a fost surprins de fosta iubita a lui Lino, Andra Ghinea. In timp ce multi fani i-au felicitat pentru ca s-au impacat, altii s-au grabit sa le spuna ca un sarut nu inseamna impacare, mai ales ca amandoi bausera inainte si, cel mai probabil, au facut asta din instinct.

De ce nu cred fanii ca Alexia nu il primeste inapoi pe Mario? Pentru ca Mario a fost surprins in compania mai multor fete si toata lumea stie cat de geloasa este Alexia. Pentru a-i lamuri pe toti, Mario Fresh a participat la Test de Vedeta si tot acolo a dat si cartile pe fata.

”Am de spus foarte multe chiar. E o prietena de-ale mele, veche chiar, ma stiu cu fata de foarte mult timp. E o prietena de familie, e o prietena de-ale tuturor. Suntem un grup foarte mare si este din gasca cu noi, am stat cu totii la masa, doar ca se interpreteaza foarte mult, mai ales ca imaginile au fost postate de Lino. Eu ma stiu cu fata de foarte mult timp si n-avem nicio treaba”, a spus Mario pentru o rubrica de la Teo Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004650 (s)