News Flash:

Lovitura de gratie pentru PRO TV. Unde a plecat Cove dupa ce a parasit emisiunea ”Vorbeste lumea”?

2 Septembrie 2021
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Cove

Toamna a venit cu mari schimbari in grila celor de la PRO TV si nu numai. Una dintre cele mai urmarite emisiuni ale trustului, ”Vorbeste lumea” a ramas fara Cove si, in timp ce plecarea lui i-a luat prin uimire pe multi dintre cei care urmareau emisiunea, se pare ca Gabriel Covesanu a planuit asta de mai mult timp plecarea si deja a si gasit un nou proiect tv.

”Bunii mei, vorbeste lumea ca schimbarile fac parte din viata noastra si sunt bune, atunci cand vin la momentul potrivit. Acelasi lucru vi-l pot spune si eu, astazi, cand va anunt ca incepand de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV si, totodata, a emisiunii Vorbeste Lumea. A fost o perioada frumoasa, in care am avut parte de multe provocari si am cunoscut multi oameni, carora le multumesc si le urez succes pe mai departe. Cat despre mine, va astept in continuare la teatrul Ion Creanga, dar si pe retelele sociale, unde va voi tine la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, scria Cove pe Facebook inainte de inceperea noului sezon pe PRO TV.

Se pare ca Gabriel Covesanu a batut palma cu cei de la Prima TV si va prezenta alaturi de Diana Bart ”Flash Monden”, emisiune ce va incepe cu un sezon nou de pe 13 septembrie. Locul lui Cove la PRO TV a fost luat de Bogdan Ciudoiu si Shurubel, cunoscuti pentru emisiunilor lor la Virgin Radio. Adela se pare ca se intelege de minune cu noii ei colegi, mai ales ca Shurubel nu este la primul contact cu televiziunea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006552 (s)