News Flash:

Delia, in stare de soc dupa ce a mers pe Transfagarasan. ”Riscurile sunt foarte mari!”

2 Septembrie 2021
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia adora sa calatoreasca, iar asta se vede din postarile de pe Instagram. Mai nou, artista a facut o pasiune pentru peisajele montane, iar cei care se intrebau cand are de gand sa se opreasca din asta au primit raspunsul chiar de la artista.

Delia este o impatimita a calatoriilor si are chiar si un cont de Instagram creat special pentru amintirile din escapadele ei, dar si pentru a fi o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa mearga in vacanta si nu stiu ce destinatie sa aleaga.

Daca la inceputul pandemiei Delia a vizitat locuri cunoscute de la noi din tara, acum, artista a pus degetul pe harta lumii si a ales cele mai inalte varfuri montane. Jurata iUmor a recunoscut ca a facut o pasiune pentru asta si ca este la pragul dependentei de astfel de drumetii. ”Microbul” montan e cat se poate de real. Visez doar varfuri... si cand nu visez, urmaresc documentare si vloguri despre Kili... si Everest. Cam atat... In rest... nimic nu prea are sens. Nu vreau nimic... vreau doar sa ma antrenez si sa urc”, a spus artista pe Instagram.

Tot pe Instagram, Delia a tras un semnal de alarma pentru toti ce care se aventureaza pe traseele montane de la noi, in special pe Transfagarasan. Artista a mers acolo zilele trecute, iar faptul ca s-a intalnit cu o multime de ursi a facut-o sa se speriei si sa le transmita tuturor un mesaj. ”Treisprezece ursi in 30 de minute de drum, ba, baiatule. Riscurile sunt foarte mari. Noaptea ca noaptea, dar acum era zi si erau biciclisti si oameni pe trasee.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007725 (s)