News Flash:

Dani Mocanu nu s-a putut abtine si i-a comentat Deliei la cea mai recenta imagine. ”Sa nu ne mai certam aiurea!”

31 August 2021
707 Vizualizari | 0 Comentarii
Mocanu Delia

Delia a incins Instagramul cu cea mai recenta postare. Artista si-a facut curaj si a renuntat la hainele largi si a optat pentru o tinuta care i-a pus in valoare corpul bine lucrat. Imaginea a adunat un numar impresionant de like-uri si de comentarii si nici macar manelistul Dani Mocanu nu s-a putut abtine sa nu ofere o replica in stilul lui caracteristic.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, asa ca nu este de mirare ca tot ceea ce posteaza aduna sute de mii de like-uri sau devine viral instant. Asta s-a intamplat si zilele trecute, atunci cand Delia a renuntat la hainele largi si aproape ca s-a dezbracat in cel mai recent pictorial. Diva a optat pentru ciorapi plasa si jacketa rosie, iar asta a starnit imaginatia multora. In timp ce unii au criticat-o pentru felul de a se poza si au comparat-o cu Loredana Groza, altii i-au apreciat foarte mult curajul de a se propune asa, ba chiar au comparat-o cu Lady Gaga.

Colegii de breasla ai Deliei au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei, iar vederea unei asemenea imagini nici macar Dani Mocanu nu s-a abtinut sa nu comenteze. ”Pune ceva pe tine, te rog frumos, sa nu ne mai certam aiurea!” a fost replica manelistului. Delia nu s-a ferit niciodata sa afirme ca este fascinata de acest stil muzical, ba chiar a avut si momente in care si-a facut curaj si a cantat cateva piese, iar momentele acelea au cucerit internetul. Delia are si ea preferatii ei, asa ca a recunoscut recent ca daca ar avea ocazia sa faca un documentar despre un artist de la noi, de departe, acela ar fi Florin Salam.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Delia (•delia)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005733 (s)