News Flash:

Mara Banica a vorbit pentru prima data despre sarcina ei. Va avea un baietel sau o fetita? ”Vom fi o pereche”

31 August 2021
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Mara Banica

Mara Banica este cunoscuta publicului datorita aparitiilor in cadrul emisiunii Acces Direct. Vedeta a lipsit o perioada din peisajul monden, dar motivat. Mara a postat prima imagine cu burtica de gravida, iar fanii au ramas uimiti.

Una dintre cele mai mari dorinte ale Marei Banica a devenit realitate. Jurnalista este insarcinata si se apropie cu pasi repezi de momentul in care va deveni mamica full-time. Mara merge periodic la controale pentru a tine sarcina sub observatie si pana acum a impartasit intreaga experienta cu fanii de pe Instagram. Tot pe retelele sociale, Mara a dat si marele anunt si a dezvaluit faptul ca asteapta o fetita. Jurnalista nu a facut un mare eveniment din asta, ci doar a raspuns afirmativ fanilor care au presupus ca va devenit mamica de fetita.

Cei care o urmaresc pe Mara se bucura pentru implinirea ei si nu au ezitat sa transmita cele mai bune ganduri si felicitari viitoarei mamici. ”Felicitarile mele!! Sarcina usoara si sa va bucurati si crestere usoara!!”, ”Felicitari, sarcina ,usoara si multa sanatate”, ”Felicitari! Dumnezeu sa va poarte de grija intregi familii! Stiu ca vei fi o mamica descurcareata pt copii tai pt ca esti o persoana minunata si inteleapta!”, ” Bravo Mara! Ma bucur din suflet pt voi! Sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti”, au fost doar cateva dintre reactiile internautilor.

Mara a impartasit cu fanii primele experiente din viata de mamica si a postat imagini chiar de la primele consultatii. ”Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Pontos, rabdator, implicat, calm si extrem, extrem de bun in ceea ce face. Am decis sa impart prima mea fotografie de graviduta cu voi, alaturi de medicul care ne va aduce copilasul pe lume si care m-a sustinut extrem de mult atunci cand credeam ca minunea noastra nu va fi posibila ❤️”, a scris Mara Banica atunci cand si-a anuntat sarcina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004308 (s)