News Flash:

Cove a plecat de la Vorbeste lumea. Cine sunt noii colegi ai Adelei Popescu?

31 August 2021
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Cove Adela

In ultima perioada, emisiunea de dimineata difuzata de cei de la PRO TV a suferit multe modificari in formula prezentatorilor. Dupa plecarea Adelei, Lora s-a alaturat lui Cove, dar se pare ca asta nu a fost suficient, asa ca producatorii au marit echipa si i-au adus pe Sebastian Cotofana, Madalina, Theo Rose si Sore la carma emisiunii. Acum, in grila de toamna, Cove nu mai este in planul producatorilor si deja a fost inlocuit.

Cove a prezentat ani la rand emisiunea Vorbeste lumea alaturi de Adela Popescu si, in timp ce in dreapta lui s-au tot schimbat prezentatoarele, el a ramas constant. Asta pana acum cand a fost inlocuit. Cei din productie au considerat ca in locul lui s-ar descurca de mine Bogdan Ciudoiu si Shurubel, doua nume cunoscute in industria media. Cei doi au activat ani la rand la pupitrul celor de la Virgin Radio, iar acum se pare ca au dat radioul pe tv.

”Shurubel si Bogdan Ciudoiu sunt alaturi de Adela, toamna aceasta, la «Vorbeste lumea»! Echipa iti aduce din nou dimineti pline de distractie si voie buna. Suntem tare, tare bucurosi sa ne revedem cu Adela si le uram «Bun venit!» lui Bogdan si Shurubel”, a fost mesajul postat de cei din trust pe pagina de Instagram.

Proaspat intoarsa din vacanta, Adela si-a reluat activitatea iar in prima emisiune din acest sezon a vrut sa faca primele declaratii despre plecarea neasteptata a lui Cove din trust. ”Stiu ca va surprinde lipsa scumpitelului meu Cove, este absolut normal. Toti il iubim, il pretuim si ii vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viata merge mai departe, iar prieteniile adevarate nu se destrama, tu stii ce spun. Nu-mi imaginam ca ziua asta o sa vina atat de repede, dar iata-ma aici servindu-mi cafeaua alaturi de voi si de colegii mei dragi. Imi amintesc ca ieri de ultima emisie din ianuarie, atunci am hotarat sa ma retrag, a fost o perioada minunata, am stat alaturi de copii. Stiu ca pare un gest inconstient intoarcerea mea atat de devreme aici, trebuie sa stiti ca am un sot care ma iubeste foarte mult, o mamaie care a fost alaturi de noi de cand am nascut primul bebelus”, a declarat prezentatoarea in direct.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004596 (s)