News Flash:

Dupa doi ani, Andreea Raicu si-a indeplinit cel mai mare vis. ”Pandemia a ingreunat procesul... ”

31 August 2021
489 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a retras acum ceva timp din lumina reflectoarelor, dar asta nu inseamna ca nu si-a gasit alte hobby-uri. Andreea a avut perioade grele in viata, perioade in care a simtit ca nu se mai simte bine cu propria persoana, asa ca a luat calea meditatiei si a ajuns in India. Dupa ce a descoperit minunile pe care le poate face procesul de meditatie, Andreea a mers pe principiul ”dar din dar se face rai” si astfel, a ajuns sa ii invete si pe altii cum sa se vindece cu ajutorul meditatiei.

Andreea Raicu a vorbit de nenumarate ori despre puterea pe care meditatia o are in viata ei. Fosta prezentatoare tv a descoperit aceasta metoda fix cand ii era cel mai greu si cand a simtit ca nimic nu o mai poate ajuta sa isi revina. Andreea si-a luat inima-n dinti si a pornit in calatoria vietii ei, in India, acolo unde a descoperit ca uneori, chiar si cateva minute de meditatie pot ajuta si pot schimba viata la 360 de grade. Andreea a muncit din greu pentru a impamanteni aceasta idee de meditatie si la noi in tara, a realizat podcasturi si a vorbit peste tot pe unde a fost invitata despre beneficiile meditiei.

Acum, Andreea a reusit sa isi implineasca una dintre cele mai mari dorinte: cartea ei a ajuns sa fie publicata la nivel international sub semnatura uneia dintre cele mai vechi edituri japoneze. Cu ocazia acestei mari realizari, Andreea le-a transmis celor care o urmaresc un mesaj si i-a informat de unde pot cumpara cartea la care a muncit mai bine de doi ani. ”In urma cu doi ani, am semnat un contract pentru publicarea cartii Descopera-te cu una dintre cele mai mari si vechi edituri din India, lansata in anul 1946. Pandemia a ingreunat procesul, dar astazi a fost lansata pe Amazon cu precomanda, urmand ca pe 1 octombrie sa fie pe piata. ???? Mereu mi-am imaginat coperta primei mele carti care va fi publicata la nivel international asa: alba cu fonturi rosii, iar cand cei de la editura mi-au trimis variantele de coperta nu imi venea sa cred. 
So yes, dreams do come true, you just need to trust and work for them. ???? Sunt extrem de fericita sa pot sa impart cu voi aceasta veste. De azi sunt ”internationally published author” cum mi-a spus unul dintre prietenii mei. ????E incredibil sa stii ca esti in portofoliul unei edituri alaturi de autori consacrati si oameni pe care i-ai citit si te-au inspirat”, a scris Andreea pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006127 (s)