News Flash:

Raluca Badulescu, detaliul care i-a uimit pe toti. Cu cine a stat jurata in banca in timpul scolii

24 Iunie 2022
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca

Raluca Badulescu a fost invitata, acum ceva timp, la Detectorul de Minciuni. Pe vremea aceea, emisiunea nu era prezentata de Oana Radu, dar era la fel de picanta. Raluca si-a propus din prima sa se prezinte in fata fanilor fara secrete si a raspuns cu maxima sinceritate la toate intrebarile care i-au fost adresate. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut ca, desi a fost un elev fara probleme la scoala, totusi, existau momente in care isi supara parintii.

De multe ori, Raluca se ascundea de a ei la ghenele de pe langa Stadionul Dinamo ca sa poata fuma sau pleca mai devreme de acasa pentru a se putea machia. Vedeta a recunoscut ca pasiunea pentru makeup si stilul extravaganta o are inca de cand era mica, in scoala generala. un alt detaliu pe care l-a dat din casa si pe care nu multa lumea il stia despre ea este fapul ca timp de opt ani, Raluca Badulescu a fost colega de banca cu nimeni altul decat Adrian Minune.

Pe langa toate astea, Raluca a mai recunoscut si ca cel mai mare succes la barbati l-a avut pe vremea cand era mai rubensiana. Jurata de la Kanal D este de parere ca nu aspectul fizic conteaza intr-o relatie, ci chimia mentala care se produce intre un barbat si o femeie. Raluca a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, Florin si, chiar daca s-au despartit dupa 15 ani de mariaj, Raluca a recunoscut ca inca se inteleg bine si ca va ramane iubirea vietii ei.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006785 (s)