News Flash:

Cine e prima vedeta care si-a anuntat candidatura la presedintia Americii. Fanii sunt in stare de soc

24 Iunie 2022
520 Vizualizari | 0 Comentarii
America

Familia Kardashian este recunoscuta pentru apetenta pe care o are pentru sectorul politic. Daca in trecut Kanye si Caitlynn si-au manifestat dorinta de a candida pentru presedintie, respectiv, pentru un post de consilier, acum se pare ca momagerul Kris le calca pe urme.


Daca petreci suficient de mult timp pe TikTok, sigur stii faza cu „got Krissed by Kris Jenner”. Asta inseamna ca ai fost pacalit, iar fix asta s-a intamplat cu toti fanii familiei Kardashian. In online circula un poster in care este anuntata candidatura lui Kris Jenner pentru pozitia de presedinte al Americii.
Partea interesanta de abia de acum urmeaza. Posterul a fost preluat si de Kris Jenner si distribuit pe contul ei oficial. Multi dintre urmaritorii ei deja incepusera sa se bucure, dar totul a durat foarte putin. Kris a precizat ca este o gluma si ca i s-a parut amuzant sa se alature trendului.


Kris Jenner nu face senzatie doar pe TikTok, ci si pe Twitter. Vedeta a declarat de multe ori ca nu face diferente intre fiicele ei, dar se pare ca, din cand in cand, mai scapa porumbelul. In urma cu cateva luni, „momagerul”, asa cum este alintata, a postat un mesaj pe Twitter prin care le aducea tuturor la cunostinta ca fiica ei preferata este Kim. Khloe nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa isi corecteze mama, spunandu-i „ai scris Khloe gresit”, in spirit de gluma. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006467 (s)