News Flash:

Motivul pentru care Andra nu se pozeaza in costum de baie. Artista are o silueta de invidiat, dar nu se expune

24 Iunie 2022
281 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra este una dintre artistele care au crescut pe scena, sub atenta supraveghere a fanilor. Unii dintre ei s-au maturizat odata cu ea, altii sunt deja in varsta si isi amintesc cu nostalgie piesele ei. Cei care o urmaresc demult pe Andra au vazut-o in toate ipostazele, mai putin in costum de baie. 

Andra s-a mentinut mereu in preferintele publicului, chiar daca au trecut multi ani de la prima ei piesa. Artista a stiut ce este in trend, ce prefera ascultatorii ei si poate spune ca are reteta succesului. Spre deosebire de sotul ei, Andra a stat mereu departe de barfe si scandaluri, iar asta i-a adus mereu aprecierea publicului. Artista este cunoscuta ca fiind o profesionista atunci cand vine vorba de cariera, iar pe partea personala, este o mamica perfecta si o sotie devotata. 

Andra a fost mereu transparenta cu publicul ei, dat si-a pastrat o imagine curata, fara sa apeleze la tertipuri pentru a face un numar mare de aprecieri. De cele mai multe ori, urmaritorii artistei s-au intrebat de ce aceasta nu se afiseaza niciodata in costum de baie. Unii au pus comportamentul artistei pe seama kilogramelor in plus pe care le are, dar adevarul este altul. Andra a declarat de multe ori ca este o persoana pudica si nu s-ar afisa niciodata atat de “dezbracata”. In plus, artistei nu i se pare normala o astfel de conduita, mai ales ca majoritatea fanilor ei sunt copii. La auzirea unor astfel de vorbe, fanii Andrei au inceput sa o aprecieze si mai mult pe artista lor preferata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005917 (s)