News Flash:

Lupu Rednic, accident in Capitala. Artistul a intrat cu bolidul de 100.000 de euro intr-un stalp

24 Iunie 2022
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Lupu

Vesti proaste pentru toti iubitorii de muzica populara. Doi dintre cei mai cunoscuti interpreti de la noi din tara au avut parte de cosmarul vietii lor. Cornelia si Lupu Rednic au fost portagonistii unui accident teribil pe strazile din Capitala. 

Cantaretii s-au izbit cu masina de lux intr-un stalp la orele pranzului chiar in rondul in care se afla restaurantul Pescarus din Herastrau. BMW-ul lor a strambat stalpul de iluminat de pe Bulevardul Beijing.


Cuplul circula dinspre Charles de Gaulle si se indrepta catre Aviatiei. Vedetele s-au izbit de stalpul de iluminat, iar acum sunt buni de plata pentru ca masina le-a fost sifonata. Accidentul s-a produs vizavi de Funky Lounge Herastrau joi, in jurul orei 16:00, conform cancan.ro. 


„Eram singur in masina. Ma intoarceam spre casa dupa ce rezolvasem o treaba si am avut impresia ca o alta masina, ce venea din fata, nu s-a incadrat bine pe sosea. Mai ales ca exact in acea zona se face o curba. Ca nu cumva sa ne acrosam, am facut o manevra usoara, am tras usor de volan spre dreapta.

Numai ca ghinionul a facut ca roata sa prinda usor bordura si sa ma arunce cu masina cu tot in stalpul de iluminat. Nu am patit nimic, doar niste zgarieturi la maini de la airbaguri!”, a descris Lupu Rednic cele intamplate in exclusivitate pentru Impact.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006999 (s)