News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa cumnatul Ginei Pistol. Fratele lui Smiley face ravagii in randul domnisoarelor

24 Iunie 2022
531 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley nu mai are nevoie de prezentare. Artistul are o comunitate de peste 5 milioane de fani pe toate retelele sociale, dar nu multa lume il stie pe fratele lui mai mic.


Smiley este fratele mai mare, dar asta nu inseamna ca uneori nu are nevoie de ajutorul fratelui mai mic. Da, Smiley are un frate mai mic care nu petrece la fel de mult timp in lumina reflectoarelor. Filip Maria este cel care i-a fost alaturi mereu lui Smiley si mai mult ca niciodata in perioada in care acesta a devenit tatic.


Filip are 30 de ani ti il ajuta pe Smiley atat pe partea personala, cat si pe partea de productie de la HaHaHa Production. Cei doi se inteleg de minune, iar artistul nu rateaza nicio ocazie pentru a le vorbi fanilor de relatia speciala pe care o are cu Filip. 


”Eu cred foarte mult in Filip si in viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiaza foarte mult, proiecteaza, face strategii, experimenteaza, aduce plusul de ratiune necesara intr-o munca artistica. Suntem diferiti, el vorbeste de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate si cred ca suntem pe drumul cel bun, ne completam perfect si ii multumesc pentru asta.” declara Smiley la un moment dat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005264 (s)