News Flash:

Care este cea mai mare teama a Ginei Matache. Mama Deliei traieste cu frica asta in fiecare zi

24 Iunie 2022
313 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Matache

Gina Matache nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales de cand a inceput sa o insoteasca pe fiica ei in vacante. Gina isi ajuta in continuarea fetele, in special pe Oana cu cei doi copii, Jessie si Bubu. Mama Deliei a recunoscut ca, la un moment dat, va simti nevoia sa se retraga din viata fetelor ei.

Gina Matache a fost si este, in continuare, foarte aproapiata de cele doua fiice ale sale. Recent, artista a inceput sa accepte propunerile Deliei de a merge cu ea in vacanta, iar, cu ocazia asta, poate spune ca a vazut cele mai frumoase destinatii din lume. Desi se mentine si se simte mai bine ca niciodata, mama Deliei este constienta ca nu isi va putea pastra acest ritm de viata mereu. Fara sa vrea sa le intristeze, femeia le-a comunicat atat Deliei, cat si Oanei, care sunt dorintele in momentul in care va veni ziua cea trista.

„Au fost multe momente in viata mea… frica imi este si acum de batranete, de singuratate. Mi-a fost frica atunci cand a murit mama… Imi aduc aminte cum stateam cum sora mea si ma gandeam sa nu moara cu mine. Am plecat intr-o zi pana la Bucuresti, sa ma odihnesc un pic, si ea a ramas cu frati-miu, si atunci a murit. Mi-e frica sa nu mor si sa nu-mi pierd mintile, sa nu fiu o povara pentru copiii mei. Anul asta fac 60 de ani si mi-e frica sa n-o iau razna. Daca o fi sa mor, sa mor de inima. Nu vreau sa le chinui. Vreau sa ma arda si cu asta basta. Ce sa stai sa plangi la cimitir? Viata este aici pe pamant, dincolo om vedea ce-o mai fi”, a declarat Gina pentru Fanatik.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006502 (s)