News Flash:

Nimeni nu-l intelege pe Catalin Botezatu. De ce alege creatorul sa stea in chirie, desi are mai multe proprietati pe numele lui

24 Iunie 2022
497 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu este un impatimit al imobiliarelor. Creatorul de moda si-a cumparat apartament in Dubai pe care l-a adaugat deja portofoliului impresionant pe care il are format din proprietati din Romania. Desi are zeci de case, niciuna nu este locuita, iar partea interesanta de abia de acum urmeaza. Botezatu inca sta cu chirie si nici nu isi inchiriaza locuintele care sunt goale.

„Nu sunt adeptul proprietatilor si sa fac multe case. In Romania am inceput sa fiu adeptul sa stau asa 2-3 ani intr-o locatie, poate chiar inchiriata, dar sa am o priveliste superba, sa ma mut constant. Desi nu vreau sa fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietati multe in Romania: la munte, la mare, in Bucuresti. Nici macar nu sunt inchiriate cele in care nu stau”, a spus Catalin Botezatu.

„Au inceput sa aiba denumiri. Una in care am foarte multe haine se numeste „casa dulap” pentru ca sunt numai standere si nu mai poti sa stai in ea. Alta se numeste „casa muzeu” pentru ca am facut-o asa, intr-un stil minimalist, budist si arata ca in filme. Cine intra in „casa muzeu” ramane fara replica. Pe acea locatie am folosit-o de cateva ori, la inceputurile mele cu Bianca (nr. Bianca Dragusanu) si apoi cu o fata frumoasa, care tot asa castigase un concurs si de atunci nimic, sta nelocuita. E prin Nordului (nr. soseaua Nordului)”, a mai povestit amuzat designerul pentru EGO.ro.

Catalin Botezatu este foarte precaut si pune mereu raul inaintea binelui. Astfel, creatorul de moda deja si-a facut testamentul si nu mare le-a fst mirarea fanilor cand au aflat ce are de gand sa faca acesta cu toata averea lui. In jurul acestui subiect a fost mereu o controversa, mai ales ca Botezatu nu are, momentan, o familie.

Catalin Botezatu are doi copii cu mame diferite, dar se pare ca nu pe ei i-a luat in considerare atunci cand a decis sa isi faca testamentul. In varsta de 55 de ani, creatorul a intalnit, de-a lungul carierei sale, zeci de persoane care l-au impresionat in diverse moduri si se pare ca acestea vor fi primele beneficiare ale averii de cateva sute de mii, daca nu chiar milioane de euro. Botezatu sustine ca s-a gandit foarte mult la acest aspect si are incredere ca, atunci cand nu va mai fi, averea lui si toata agoniseala de o viata intreaga va ramane pe maini bune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005860 (s)