News Flash:

Doliu in muzica romaneasca. Un artist indragit de o tara intreaga s-a stins din viata

24 Iunie 2022
525 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu

Primaria Campia Turzii a anuntat ca Lelut Vasilescu alias „Megastarul” a incetat din viata. El a fost membru fondator al trupei Compact. Se pare ca avea unele probleme de sanatate mai vechi. Trupa Compact e una dintre cele mai cunoscute formatii de rock din Romania, fiind formata in 1977, scrie stiripesurse.ro


„Am aflat cu profunda tristete despre trecerea la cele vesnice a unui om extraordinar si un muzician desavarsit, prietenul meu, Lelut Vasilescu.


Membru fondator al trupei Compact, Lelut Vasilescu a avut o cariera de succes si o viata frumoasa de familie. In urma lui, raman frumoasele melodii pe care generatii intregi le-au fredonat si de care ne vom bucura, cu nostalgie, in continuare!


Cetatean de onoare al Municipiului Campia Turzii, Lelut Vasilescu a promovat, cu drag si mandrie, orasul in care s-a nascut, iar pentru el, Campia Turzi era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare data.


In acest moment trist, pentru familia Vasilescu si pentru toti fanii muzicii rock din Romania, transmit un mesaj de condoleante tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Lelut „Megastarul” Vasilescu!


Dumnezeu sa-l odihneasca intru Slava Sa!”, a punctat pe Facebook primarul Dorin Lojigan, prieten cu Vasilescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006208 (s)