News Flash:

Laura Cosoi, mamica pentru a treia oara. Ce nume a ales vedeta pentru fiica ei

24 Iunie 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura

Laura Cosoi nu-si mai incape in piele de bucurie. Vedeta este cea mai fericita mamica din lume, dupa ce a nascut-o pe cea de-a treia fetita. Ea si partenerul ei de viata, Cosmin Curticapean, si-au dorit extrem de mult acest copil, iar vestea ca a venit pe lume a bucurat acum pe toata lumea. Transparenta ca de obicei cu fanii ei, actrita le-a impartasit internautilor si prima imagine cu bebelusul.

Fotografia i-a emotionat extrem de tare pe internauti si a fost insotita de un mesaj la fel de induiosator.

Desi au ales sa nu-i arate chipul micutei, Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, au fost protagonistii unui tablou emotionant. In fotografie, acestia ii tin in palme mana celei de-a treia fiice, pe care o vor boteza Lara.

„Lara ????. Multumim, Doamne ????????', a scris Laura Cosoi pe Instagram, in dreptul imaginii cu mezina.

Cu ceva timp inainte sa nasca, Laura Cosoi a oferit un interviu de colectie in revista VIVA! Atunci, ea facea primele declaratii despre numele celei de-a treia fetite. Spunea ca acesta se potriveste foarte bine cu ea, cea care tocmai a venit pe lume.

„Da, nu e vreun mare secret si nici nu am cautat asa numele copiilor nostri, sa aiba neaparat o simbolistica, dar am fost niste oameni foarte instinctivi in alegerea numelor si in continuare am mers pe acest instinct, nu neaparat pe o regula anume. Pur si simplu a venit numele, cum au venit si celelalte doua, pur si simplu, intr-un moment.”


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005213 (s)