News Flash:

INNA, cadou de mii de euro din partea casei de discuri. Cum a fost surprinsa artista

24 Iunie 2022
458 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

Daca mai aveai nevoie de vreo confirmare care sa ateste ca INNA este cea mai tare, uite ca a venit. Artista a tras linie la tot ce a lansat pana acum, iar calculele au iesit mai bine decat se astepta oricine. INNA are 10 miliarde de ascultari pe toate platformele digitale, iar asta merita o petrecere pe cinste.


INNA si-a adunat toti prietenii in una dintre cele mai exclusiviste locatii din Capitala. Casa de discuri a artistei, Global Records a dat o petrecere in cinstea ei si in cinstea reusitei pe care niciun artist de la noi nu a mai bifat pana acum. 10 miliarde de stream-uri nu sunt deloc usor de bifat, dar acesta este rezultatul a mai bine de 10 ani de cariera. INNA este una dintre cele mai reprezentative artiste de la Global Records, asa ca a primit un cadou pe masura performantei: un Ferrari rosu care sa ii poarte noroc.


INNA este una dintre cele mai bune artiste de la noi, iar in afara face ravagii. Daca toate reusitele de pana acum nu erau sufieciente, ei bine, vedeta a mai reusit ceva la care pana si cele mai tari staruri viseaza.
INNA le-a luat fata unor nume puternice din industrie precum Ariana Grande, Taylor Swift, Shakira, Katty Perry sau Rihanna. INNA este singurul artist din lume care are cele mai multe videoclipuri ce depasesc un milion de vizualizari. Mai exact, 269. Imediat este urmata de Ariana Grande cu 268 de videoclipuri, Taylor Swift cu 231, Shakira cu187, Katy Perry cu 168 si Rihanna cu 119.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004544 (s)