News Flash:

Putin vrea sa il dea jos pe Zelenski de la conducerea Ucrainei. Pe cine are de gand sa numeasca in locul lui

2 Martie 2022
508 Vizualizari | 0 Comentarii
V Putin 2

Viktor Ianukovici, care a fugit in Rusia in 2014, a fost adus la Minsk, unde ar urma sa fie proclamat drept „presedinte al Ucrainei”, conform unuia dintre scenariile dezvaluite publicatiei Ukrainska Pravda de o sursa din serviciile secrete ucrainene, scrie Agerpres.

Aceste informatii releva posibilitatea ca Kremlinul sa pregateasca o operatiune de dezinformare sau actiuni pentru aducerea lui Ianukovici in Ucraina sau publicarea in viitorul apropiat a unui apel in numele sau catre poporul ucrainean.

Din 2014, Ianukovici se ascunde in regiunea rusa Rostov pe Don, situata la frontiera cu Ucraina. In toti acesti an, fostul presedinte a iesit foarte rar in public, noteaza portalul RBC.ua.

In trecut, el a sustinut cateva conferinte de presa, dar in ultimele sase luni nu s-a mai auzit nimic de el.

In ianuarie 2019, tribunalul districtual Obolon din Kiev l-a condamnat pe Ianukovici, in contumacie, la 13 ani de inchisoare. El a fost gasit vinovat de inalta tradare, in special pentru apelul adresat presedintele rus Vladimir Putin in 2014 de a trimite trupe ruse in Ucraina. Anul trecut, verdictul a fost mentinut de Curtea Suprema a Ucrainei., informeaza digi24.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005811 (s)