News Flash:

Pepe va fi tatic pentru a treia oara. Artistul a alfat deja sexul bebelusului. „Voi avea... ”

2 Martie 2022
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepe

Pepe este bucuros nevoie mare. Desi multi nu ii dadeau prea multe sanse in relatia cu Yasmine Ody, cei doi le-au demonstrat tuturor ca doar iubirea lor conteaza si ca este mai presus decat orice. Pepe si Yasmine nu sunt, inca, logoditi, dar asta nu i-a impiedicat sa isi duca relatia la nivelul urmator. Artistul si iubita lui vor deveni parinti, iar fanii i-au coplesit cu mesaje. 

Pepe si Yasmine Ody se pregatesc pentru cea mai frumoasa perioada din viata lor. Desi Pepe este deja obisnuit cu rolul de tata de la cele doua fetite pe care le are cu Raluca, a decis ca un copil este mereu binevenit. Astfel, iubita lui este insarcinata in sapte luni, dar surpriza pentru viitorul tatic de abia de acum vine. Pepe va fi tata de baiat, asa ca nu avea cum sa nu fie emotionat la maxim la aflarea unei asemenea vesti.

„Vreau sa va marturisesc si voua un secret care tine de mine si de viata mea persoanla, sunt atat de fericit si trebuie sa impart cu oamenii care ma iubesc atat de tare (...) Voi fi tatic si voi avea un baietel”, a spus artistul in timpul unui concert.

Pepe si Yasmine se cunosc inca din 2017, pe cand aceasta a lucrat cu Pepe pentru videoclip-ul melodiei ‘Sentimente intense’. Yasmine este foarte apreciata in showbiz-ul romanesc pentru talentul sau, mai ales pentru ca s-a specializat in look-urile de scena.


In 2015, aceasta a urcat pe podium pentru a prezenta lenjerie intima pentru un show organizat in Romania de Victoria’s Secret. Tot in 2015, frumoasa bruneta a lucrat si cu designer-ul Catalin Botezatu si a aparut in prezentarile sale, semn ca lumea modei a atras-o la un moment dat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005970 (s)