News Flash:

INNA a fost evacuata de urgenta dintr-un hotel din Mexic. Prin ce cosmar a trecut artista

1 Martie 2022
676 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

INNA a muncit din greu ca sa ajunga astazi sa culeaga roadele. Artista din Neptun nu s-a lasat pana cand piesele ei nu au depasit granitele Romaniei. INNA a fost si este extrem de ambitioasa si perfectionista. Aceste calitati au ajutat-o sa devina una dintre cele mai apreciate artiste de catre publicul international. Iubita lui Deliric sta mai mult plecata decat in tara, iar asta nu pentru ca nu ii place in Romania. Fanii din Mexic, Turcia, Rusia, Grecia, Polonia, Ungaria si nu numai o solicita la spectacole. 

INNA a a povestit ca ii este foarte dor de concerte si de vibe-ul pe care il are atunci cand este pe scena. Simte lipsa calatoriilor si mai ales a sentimentului de a fi pe scena. Inna a povestit ca ultima oara cand a cantat pe o scena a fost pe 9 martie anul trecut, iar cand a fost intrebata care a fost cea mai memorabila experienta legata de un concert, a spus ca un festival din Mexic unde a cantat. Dar tot in Mexic a trait si una dintre cele mai la limita experiente din viata ei. Artista a povestit ca era pe strada, alaturi de o prietena si de tour managerul ei, intr-un cartier foarte linistit si sigur, cel putin in teorie. La un moment dat, cei trei au fost prinsi intre un zid si un autobuz, iar tour managerul Innei, care purta un ceas scump, a fost amenintat cu pistolul. 

Pana la urma, le-a dat ceasul hotilor si totul s-a terminat cu bine, dar toti trei au tras cate o sperietura zdravana. Inna a povestit ca prietena ei s-a speriat atat de tare in momentul jafului, incat a fugit si i-a lasat acolo. Acum 10 ani in Mexic am experimentat un cutremur de 6.6 grade pe scara Richter. A fost putin infricosator, pentru ca evident, s-a intamplat din senin, am fost evacuati din hotel, am stat pe strada, dar in scurt timp, ne-am intors in camere si totul a fost ok.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004315 (s)