News Flash:

Olena nu l-a mai vazut pe sotul ei, Volodimir Zelenski, de la inceputul razboiului. „L-am vazut doar la tv”

5 Mai 2022
497 Vizualizari | 0 Comentarii
Olena

Situatia din Ucraina pare ca este mai tensionata pe zi ce trece. Razboiul a destabilizat tara din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce primeste unitatea familiala. Multe parinti au trebuit sa se desparta pentru binele copiilor lor, iar pe aceasta lista se afla si familia lui Zelenski.

Zelenski a reusit sa castige aprecierea intregului popor de cand a inceput razboiul dintre Rusia si Ucraina. Desi este epuizat din toate punctele de vedere, seful statului nu are de gand sa renunte la batalie si vrea sa fie un exemplu pentru familia, dar si pentru poporul sau. De la sfarsitul lui februarie si pana acum, Olena nu si-a mai vazut sotul, iar la cum se prezinta situatia, pare ca nici nu-l va vedea prea curand. Olena nu a cedat ci, din contra, a ales sa fie puternica pentru sotul, dar si pentru copiii ei. 

”Volodimir si echipa sa locuiesc, de fapt, in biroul presedintelui. Din cauza pericolului, ne-a fost interzis, mie si copiilor mei, sa ramanem acolo. Asadar, de mai bine de o luna comunicam doar telefonic”.

Intreaga lume a fost inspirata de Zelenski in aceasta perioada, Olena spune ca a stiut mereu de ce este capabil sotul ei si a vorbit despre omul care este presedinte al Ucrainei: ”Intotdeauna am stiut ca el a fost si va fi un sprijin de incredere pentru mine. Apoi a devenit un tata minunat si un sprijin pentru familia noastra. Si acum a aratat aceleasi trasaturi. El nu s-a schimbat. Doar ca mai multi oameni l-au vazut acum prin ochii mei”.

”Nu trebuie explicat nimic in mod specific. Vorbim doar despre tot ce se intampla. Cand ma uit la interviurile copiilor din Bucha sau aud povestile prietenilor mei despre copiii lor, imi dau seama ca cei mici nu inteleg totul la fel cum o fac adultii. Ei privesc in esenta. Asa cum a spus un copil mic: ”De ce sunt rusii atat de rai cu noi? Au fost batuti acasa?”, a spus Olena Zelenska.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004497 (s)