News Flash:

Din ce a castigat Vladuta Lupau primii ei bani. „Scoteam oamenii la... ”

5 Mai 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta

Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Desi canta mai mult muzica populara, artista nu se inscrie deloc in tiparul interpretelor in costum traditional. Vladuta vrea sa fie mereu sexy si propusa, iar fanii au incurajat-o de fiecare data, mai ales ca si varsta ii permite.

Vladuta Lupau are tot ce isi poate dori o femeie si o artista de varsta ei. Pe plan profesional ii merge foarte bine, chiar daca a fost pandemie, iar pe plan personal nu are motive sa se planga. Tocmai de aceea, interpreta de muzica populara si-a deschis sufletul in fata fanilor si le-a povestit anumite detalii legate de copilaria si adolescenta ei.

„Nu am avut niciodata bani la discretie pe mana, desi parintii mei aveau o situatie financiara buna. Mai mult de 50 de lei pe saptamana nu am avut niciodata de la ei pana am terminat facultatea. Nici atunci nu te descurcai cu suma aia, daramite acum. Motorina ne-o baga Simleu – Cluj, Cluj – Simleu, nu mai mult ca sa ne plimbam prin Cluj. Ne punea mancare de acasa, sa ne ajunga luni, marti si miercuri, joi traiam din cei 50 de lei, daca era cazul, iar vineri inapoi acasa, dupa cursuri. Mai luam oameni la ocazie, sa ne scoatem motorina, sa mai facem 2-3 plimbari sau sa mergem la un film. Mergeam cu 15 lei la un film, pe carnet de student, mai ieseam la un suc, dar fara bacsis la ospatar', a declarat ea in cadrul podcastului lui Mihai Morar.

„Eram cu bursa Erasmus in Italia, la caminul platit de banii universitatii, mancam acolo si mai puneam cate o chifla, cate ceva in ghiozdan, sa mai am ce manca seara. Cumparam conserve de fasole, de legume, mai faceam chestii cu ele', a mai povestit ea.

„Cand am castigat primii bani, mai seriosi, imi mai cumparam niste haine. Dar nu scumpe. Ci de la second hand sau de outlet, le stiu pe toate din Cluj-Napoca! Le frecventam pe toate, stiam cand aduc marfa, unde e la kilogram, ca erau diferite preturi… Apoi, dupa haine, cumparam piese, ca sa le pot canta', a mai spus ea.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005849 (s)