News Flash:

Gina Pistol, facuta praf de catre o urmaritoare. „Mai taci si nu te mai plange atat!”

5 Mai 2022
536 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Fanii Ginei Pistol nu stiu ce sa mai creada despre vedeta. Pe de o parte, aceasta spune ca este fericita ca este mamica si ca este, de departe, cel mai frumos lucru care i se putea intampla. Pe de alta parte, Gina se plange constant ca nu a ajuns la silueta pe care o avea cu doi ani in urma. Satui de acest carusel al declaratiilor, fanii au pus-o imediat la punct.

Gina Pistol experimenteaza statutul de mamica inca de anul trecut, atunci cand a venit pe lume Josephine. Rolul de mama a cam luat-o prin surprindere pe vedeta care nu se astepta ca acest lucru sa fie atat de complicat. Pe langa faptul ca abia mai are timp de ea, Gina a declarat ca cel mai mult o frusteaza ca in viata iubitului ei, Smiley, nu s-au produs atat de multe schimbari.

Satula sa stea numai in casa si sa aiba grija de cea mica, prezentatoarea a vrut sa le transmita fanilor un mesaj, dar se pare ca aceastia nu prea au fost incantati de vorbele vedetei. Ba mai mult, una dintre urmaritoare a apostrofat-o pe Gina si i-a spus sa nu se mai planga atat, ca viata ei nu este atat de grea pe cat vrea ea sa para.

„Sunt departe de a fi in cea mai buna forma. Inca ma lupt cu kg in plus. Ma lupt cu ele (kilogramele), ma lupt cu oboseala (n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani-nici pe sarcina nu am dormit), dar sunt pe drumul bun. Drumul catre mine. Ma regasesc usor, usor. Am o fetita minunata pe care o ador (jur pe rosu ca-i tare simpatica) si un iubit tare bun(...) pe care-l iubesc cu toata fiinta mea(...).

Ce voiam eu sa subliniez cu aceasta poza SUPERBA este ca: tre' sa mai scoti din cand in cand DIVA din tine la iveala! Admir femeile care reusesc sa arate asa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb si mie imi place! Asadar, dragile mele, hai sa mai uitam de oala de pe foc (totusi sa opresti aragazul inainte), de mormanul de haine care asteapta sa fie calcate, de piata care asteapta sa fie facuta, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea sa fie hranita, casa care se vrea aspirata, proiectul care trebuie predat, etcetera (ca lista-i lunga ca o zi de luni). Macar pentru jumatate de zi!", a fost mesajul pe care Gina Pistol l-a scris in dreptul fotografiei publicate pe contul ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005208 (s)