News Flash:

Laura Cosoi ia pauza de la viata mamica. Ce planuri ar vedeta dupa ce va naste cel de-al treilea copil

5 Mai 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Cosoi

Laura Cosoi mai are putin si va naste cel de-al treilea copil. Vedeta este in culmea fericirii si a declarat ca statutul de mama i se potriveste manusa. Totusi, la fel ca si in cazul Ginei Pistol, Laura simte nevoia de a se intoarce la pasiunea ei.

Laura Cosoi stie deja cum arata agenda ei pe 2022. Dupa ce va naste, actrita nu are e gand sa stea doar acasa cu bebelusul, ci simte ca este momentul sa se reafirme in televiziune. Blondina a semnat deja cu cei de la Kanal D pentru un nou serial despre care are numai cuvinte de lauda. Laura si-a propus ca sarcina sau pandemia sa nu o tina in loc si, drept dovada, proiectele ei curg pe banda rulanta. Cei care o urmaresc deja stiu ca aceasta are la activ si un film care urmeaza sa fie lansat, dar si multe scenete de teatru pentru care va relua repetitiile cat de curand.

„Pe 21 mai incep filmarile la un nou serial tv. In distributie sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai juat cu ei. Voi fi un personaj cu burtica, apoi nasc, dupa care vom vedea ce se mai dezvolta pe parcurs. Apoi incep repetitiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentatii in luna septembrie, dar textele se citesc de acum. In plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent. Nu am timp nici sa respir, sa mananc. Trebuie sa ma trezesc dimineata cu copiii, cu gradinita, cresa, apoi sedinte foto, interviuri, repetitii la teatru, gale, analize, etc.”, a declarat Laura Cosoi pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005763 (s)