News Flash:

Cum ar trebui sa arate barbatul perfect in conceptia Annei Lesko. Nu este de mirare ca vedeta este singura!

5 Mai 2022
431 Vizualizari | 0 Comentarii
Anna Lesko

Anna Lesko intruchipeaza imaginea femeii cu un sex-appeal extrem de ridicat. Tocmai datorita acestui atul cel mai probabil, focoasa blondina a reusit sa bifeze nume importante de barbati cu care a avut o relatie amoroasa. Printre acestia se numara Codin Maticiuc, Alex Erbasu, Sabin Ilie, Elan Scwartzenberg , Alin Cocos sau Irinel Columbeanu. 

Faptul ca Anna Lesko a avut o viata amoroasa destul de nabadaioasa nu mai e un lucru care sa ne uimeasca. A avut relatii amoroase cu Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc si Marian Ionescu. Mereu directa si cu vorbele la ea, diva nu s-a sfiit sa vorbeasca despre barbatii din viata ei si despre experientele intime pe care le-a avut cu acestia. 

De curand Anna Lesko a dezvaluit ce calitati trebuie sa aiba barbatul de langa ea, fie ca este vorba despre o persoana publica sau nu. Anna stie foarte bine ce vrea de la viata, asa ca si cerintele sunt unele pe masura.

„Pana si eu ma intreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viata, un partener in toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu vad situatia asa: el sa fie un partener in tot. 

Daca am nevoie de ceva in cursul zilei, sa stiu ca pot sa apelez la el fara sa ma lovesc de un refuz sau de faptul ca nu are nicio idee. Vreau implicare, vreau sa stiu ca sunt prioritate, vreau sa stiu ca lucrurile functioneaza. Cred in munca in doi: cand nu mai pot eu, sa ma ajute el, iar cand nu mai poate el, apar eu cu initiativa. Vreau un partener in viata. Conteaza enorm sa nu ma minta”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008588 (s)