News Flash:

De ce a fost speciala rochia pe care sotia lui Ryan Reynolds a purtat-o la MET Gala. Toata lumea vorbeste despre asta

5 Mai 2022
801 Vizualizari | 0 Comentarii
Blake

Fara doar si poate, Blake Lively este una dintre cele mai bine imbracate vedete de la Hollywood. Desi are la picioare o armata de stillisti, sotiei lui Ryan Reynolds ii place sa se implice in procesul de creatie si de alcatuire al tinutelor.


Anul acesta, de departe, Blake Lively a fost vedeta serii la MET Gala. Actrita i-a uimit pe toti cu aparitia ei, iar rochia pe care a ales sa o poarte a scris istorie. Creata de Atelierul Versace, rochia lui Blake a fist intruchiparea perfecta a istoriei Americii. Tema de anul acesta a galei a fost „gilded fashion” si, in timp ce multe alte staruri au ales sa se imbrace in auriu din cap pana in picioare, mergand la sigur, Blake a interpretat tema in stilul propriu si i-a iesit de minune.


Cei care au fost atenti la detaliile de pe rochia actritei, sigur au observat cateva tirmiteri la monumente importante ale New York-ului, precum Grand Central Station, Empire State Building si Statuia Libertatii. Culoarea rochiei a reprezentat, de fapt, culoarea pe care o avea Statuia Libertatii in anul in care a fost dezvelita, in 1886. Apoi, odata cu trecerea timpului, aceasta a oxidat si a inceput sa devina verde, nuanta regasita din plin pe rochia lui Blake. De asemenea, rochia a mai avut imprimata si constelatia zodiacala ce se regaseste pe tavanul de la Grand Central Terminal.


Blake Lively a reusit sa spuna si anul acesta o poveste cu tinuta ei, la fel cum a facut-o in fiecare an. Si, pe langa simbolistica si substraturi, sotia lui Ryan a mai reusit ceva ce alti colegi de-ai ei nici nu s-au gandit sa faca: sa se asorteze cu covorul rosu. Nu doar acum, ci in ultima patru ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)