News Flash:

Gestul pe care l-a facut Valentina Pelinel la prima intalnire cu Cristi Borcea. „Eu sunt timida, dar... ”. Acum, cei doi au semnat un contract prenuptial

5 Mai 2022
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Borcea

Valentina Pelinel si Cristi Bocea formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul de la noi. Desi nu au nici ei relatia perfecta, cei doi recunosc ca si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. 

Valentina Pelina este femeia care l-a inteles cel mai bine pe Cristi Borcea. Relatia lor este din ce in ce mai puternica si, drept dovada, se pare ca Borcea isi mai doreste un copil cu frumoasa blonda. 

Cristi Borcea este recunoscut pentru afinitatea pe care o are pentru copii. Desi acesta este taticul a multi copii, se pare ca Borcea nu se multumeste „cu putin” si mai vrea, cel putin, inca un mostenitor.

Valentina Pelinel este cea care l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Aceasta a spus ca barbatul isi doreste, din nou, sa treaca prin etapele cresterii unui copil mic. Valentina nu este la fel de incantata ca el, mai ales ca dupa sarcina si-a revenit destul de greu. Frumoasa blondina a recunoscut ca, momentan, percepe totul ca pe o gluma, dar pare ca partenerul ei de viata este foarte serios cand vine vorba de planul familial. Ba mai mult, Valenina prefera sa isi aminteasca prima intalnire cu Borcea decat sa dea atentiei dorintei lui de a avea inca un copil.

„Prima mea amintire ramane de cand l-am vazut prima data. M-am dus la el si i-am sarit in brate! Nu am sa uit niciodata. Eu sunt o fire timida, dar asa am simtit atunci sa fac. Amandoi am sacrificat enorm ca sa fim impreuna si sa avem o familie. Am lasat lumea rea sa-si faca o mie de scenarii. De cand ne stim ne-am placut. A fost o chimie intre noi inainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult', a declarat ea.

Valentina Pelinel a mai explicat faptul ca ea si Cristi Borcea au facut un contral prenuptial pentru a nu exista discutii in cazul unui divort. Ea a mentionat faptul ca nu este in aceasta relatie pentru bunurile sotului sau si ca este cu el de 8 ani din pura iubire.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt in relatia asta pentru bunurile sotului meu! Fiecare pleaca cu ce a venit daca va fi sa ne despartim! Eu, cand am intrat in casatoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam sa plec din tara, sa-mi fac o viata noua acolo. Cel mai greu mi-a fost sa aleg. Momentul acela cand Cristi mi-a spus: „ori pleci la New York, ori ramai aici cu mine sa te lupti' Nu sunt genul sa plec la rau. Eu imi doream o familie. Asa a fost sa fie, mai intai la rau si apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru ca eu pe el am vrut', a mai spus ea.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006618 (s)