News Flash:

Dana Rogoz, declaratii halucinante despre abuz.„Ce s-a intamplat aseara... ”

5 Mai 2022
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Rogoz

Dana Rogoz este cunoscuta in mediul online pentru mesajele puternice pe care le transmite. De data asta, vedeta nu s-a mai putut abtine si a intrat intr-o zona pe care considera ca noi, ca si populatie, alegem sa o ignoram, in loc sa o tratam.

Dana Rogoz activeaza in lumea cinematografica de mult in lumea cinematografica, timp in care le-a vazut si le-a trait pe toate. Vedeta este foarte revoltata de un eveniment intamplat recent si, de aceea, a vrut sa traga un semnal de alarma. Aceasta nu intelege de ce lumea nu reactioneaza atunci cand aude de femei hartuite si inca considera acest subiect unul superficial. Dana a recunoscut ca si ea a fost victima unor astfel de acte de hartuire din partea regizorilor, doar ca a stiut cum sa managerieze treaba la timp.

,,Am incercat si eu atunci sa vorbesc despre hartuire si am avut parte de tot felul de reactii de care, din pacate, a avut parte si Viorica aseara si, ce am constatat cu tristete si aseara, este ca noi nu stim sa primim o astfel de veste si evident avem o fuga fata de emotia asta nasoala, pe care o astfel de marturisire o starneste in noi" a dezvaluit, cu emotie.

,,Din pacate, ceea ce s-a intamplat aseara a fost o incercare de a iesi din acel moment si atunci au existat o serie de...sa zicem, stangacii, ale unora si comentarii deplasate, acele glumite care vor sa detensioneze, dar care fac foarte mult rau, pentru ca pun victima intr-o pozitie inconfortabila si opreste un lant mai lung al acestor dezvaluiri.", a mai adaugat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007145 (s)