News Flash:

Emily Burghelea, surprinsa de iubitul ei. Cum reusesc cei doi sa mentina flacara iubirii aprinsa de cand au devenit parinti

5 Mai 2022
307 Vizualizari | 0 Comentarii
Emily

Emily Burghelea a luat prin surprindere pe toata lumea atunci cand a anuntat ca va deveni mamica. Desi nimeni nu a crezut ca se va descurca in aceasta ipostaza, se pare ca vedeta face fata cu brio.

Emily Burghelea a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea la „Bravo, ai stil!”. Atunci, aceasta era o adolescenta timida care incerca, impreuna cu prietena ei, Iuliana, sa ii convinga pe toti ca are stil. Timpul a trecut, cele doua au intrerupt legatura, iar acum, Emily este casatorita si are si un copil. Asa cum este si normal, viata ei nu mai este la fel de cand a venit Amedeea pe lume, dar se pare ca sotul ei are grija sa o scoata din rutina. De 1 Mai, cei doi au plecat in Marbella, iar acesta a fost cel mai frumos cadou pe care il putea primi Emily. Drept multumire, aceasta i-a scris sotului ei o declaratie siropoase pe Instagram.

„Nu as fi crezut ca lucrurile pot lua o intorsatura asa frumoasa de 1 mai! Nu am plecat la mare, nu am facut gratar, nu am mers la padure, Andrei a lucrat toata ziua insa seara, cand a ajuns acasa si noi dormeam… Mi-a facut bagajul, a chemat-o pe mami soacra sa stea cu Amedea, m-a legat la ochi si m-a dus la aeroport. O seara si doua zile in Spania, doar noi doi, in Marbella, unul dintre cele mai romantice orase in care am fost pana acum.

Este pentru prima data dupa un an si putin cand plecam doar noi doi intr-o minivacanta. Am si uitat cum e... Mi se pare incredibil ca inca am fluturi in stomac cand ma uit in ochii lui... Ma face sa ma simt mereu ca o adolescenta ce-si intalneste crush-ul... Pur si simplu te iubesc mult si iti multumesc ca existi! Esti barbatul perfect si sunt extrem de fericita ca esti tatal copilului meu”, a scris Emily Burghelea pe pagina personala de Instagram

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)