News Flash:

Ce au gasit medicii legisti in telefonul mamei din Timisoara care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc

5 Mai 2022
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
mama

Au sosit primele rezultate ale necrospiei Iuliei B, mama din Timisoara care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai sai. 

Trupul fara viata al Iuliei, dar si ale copiilor ei, au fost duse ieri, 3 mai, la Medicina Legala. Acolo s-a efectuat necropsia cadravelor, dupa ce femeia s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai sai.

In dimineata zilei de marti, 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje impreuna cu cei doi copii ai sai: un baietel de 3 ani si o fetita de 6 ani.  Aceasta i-a luat pe cei mici in brate si s-a aruncat de la acea inaltime fara sa se gandeasca de doua ori inainte

Trupul fara viata al Iuliei, dar si ale copiilor ei, au fost duse ieri la Medicina Legala, acolo unde cadrele medicale au efectuat autopsia. Primele rezultatele ale necropsiei arata ca moartea a fost una deosebit de violenta, dat fiind faptul ca femeia a cazut in gol de pe blocul cu zece etaje, izbindu-se cu putere de asfaltul din fata blocului, noteaza Antena3.

Din pacate, nici pentru ea, dar nici pentru cei doi copii, nu s-a mai putut face nimic. Femeia de 32 de ani s-a stins din viata pe loc alaturi de baiatul ei, iar fetita ei a mai supravietuit doar cateva minute.

Totodata, anchetatorii nu ar fi gasit nicio conversatie ciudata in telefonul Iuliei sau ceva care sa indice faptul ca femeia ar fi avut probleme. Dimpotriva, mama din Timisoara avea conversatii perfect normale, iar inainte de tragedie a vorbit cu iubita fratelui ei, cea care detinea masina cu care femeia s-a deplasat la locul cu pricina.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006123 (s)