News Flash:

Neti Sandu a lamurit unul dintre cele mai mari mistere. Are sau nu prezentatoarea de la horoscop peruca?!

29 Martie 2022
274 Vizualizari | 0 Comentarii
Neti Sandu

Neti Sandu face geloase multe doamne si domnisoare. Prezentatoarea de 63 de ani are o podoaba capilara de invidiat si nu este de mirare ca primeste constant intrebari legate de tratamentele pe care si le aplica. Ei bine, Neti nu a pastrat secretul si a lamurit pe toata lumea ce si cum procedeaza pentru un par sanatos si stralucitor.

„Firul e perfect, taietura e perfecta. Ai vazut ca mi-am dat cu peria inainte. Sta oricum l-as face. Este un par foarte bun, ca de cal. Mama m-a tuns si pe mine si pe sora mea la chelie de trei ori!

Am par, cu toate ca-l vopsesc foarte mult. Este greu de crezut ca e natural. Luceste! Si eu, uneori, cand ma uit in oglinda, nici mie nu-mi vine sa cred ca nu e de plastic”, a spus Neti Sandu in podcastul lui Damian Draghici.

Tot acolo a vorbit si despre relatia pe care a avut-o cu mama ei care nu a fost deloc una asa cum ar fi trebuit sa fie. Totusi, nu sa sfiit sa recunoasca ca mama ei a fost printre persoanele care i-au taiat aripile fix cand avea nevoie de cea mai mare sustinere.

,Mama voia ca totul sa fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrala. Parintii ne dadeau ordine ce sa facem, cum sa facem.

Eu eram agresiva. Mama ma cataloga ca fiind rea, pentru ca eram foarte vocala. Niciun argument nu tinea in fata mamei, asta a tinut pana la sfarsit. Din pacate, ea nu ne-a inteles pe noi deloc si nici noi nu am reusit sa intram vreodata in capsula ei. Ea se mandra foarte tare cu mine. Ma lauda, dar nu a inteles cine sunt deloc, vad ca nu avea cum sa inteleaga, dar ea era nemaipomenita, insa asa era crescuta.” , a marturisit Neti. 


 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004740 (s)