News Flash:

Ce este alopecia, boala de care sufera sotia lui Will Smith. Jada le incurajeaza si pe alte femei sa aiba grija de sanatatea lor

29 Martie 2022
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Jada Smith

Jada, sotia lui Will Smith, este pe buzele tuturor, mai ales dupa ce, din cauza ei, s-a iscat cel mai mare scandal de la Oscaruri. Chris Rock, unul dintre colegii lui Will Smith a glumit pe seama lui Jada, iar acela a fost momentul in care s-a iscat o intrega nebunie. 

Jada Pinkett Smith nu s-a ferit niciodata sa recunoasca ca sufera de alopecie. Sotia lui Will Smith a fost vazuta, in ultima vreme, purtand numai turban, iar acum, la Oscaruri, a decis sa se afiseze cu parul tuns scurt. Glumele la adresa ei nu au fost deloc tolerate de sotul sau care a ales sa ii faca dreptate, folosind legea pumnului. Pentru toti cei care s-au intrebat ce este alopecia si cum se manifesta, Jada a venit cu raspunsurile.

„Multa lume m-a intrebat de ce port in ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult sa vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia pana la urma sa-l abordez. M-am confruntat cu probleme de cadere a parului. A fost groaznic cand a inceput. Intr-o zi, la dus, m-am trezit ca aveam in mana suvite intregi de par. A fost unul dintre acele momente ale vietii mele in care m-am cutremurat de panica”, a povestit ea vizibil afectata.

Medicii nu stiu ce se intampla cu mine. Chiar si cu teama pe care o simt in continuare am invatat sa privesc aceasta boala din punct de vedere spiritual si sa ma inspir din exemplul de tarie si vointa al oamenilor care se confrunta cu lucruri cu adevarat cutremuratoare, precum cei care sufera de cancer sau au un copil bolnav. Ii vad cat de curajosi sunt, iar exemplul lor imi da taria sa merg mai departe’’, a marturisit Jada la momentul respectiv.

Alopecia, caderea parului sau calvitia, este o afectiune dermatologica a foliculilor pilosi. Este intalnita atat la femei, cat si la barbati si poate fi asociata cu existenta anumitor factori ereditari, cu modificarile hormonale specifice varstei sau altor conditii fiziologice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)