News Flash:

Ce talent ascuns are iubita lui Velea. Putina lume poate face ce face Antonia

30 Martie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este plina de surprize. Iubita lui Alex Velea a fost invitata in emisiunea „Window shopping” de pe canalul Porc TV si a fost pentru prima data cand si-a aratat talentul ei secret. 


Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Anto a preferat ca, in ultima perioada sa nu mai fie atat se transparenta cu fanii de pe Instagram si nu este de blamat. Artista s-a confruntat cu un mare val de hate venit din partea celor care o urmaresc, asa ca a decis sa fie mult mai „zgarcita” in postari legate de viata ei personala. Totusi, iubita lui Alex nu a putut refuza invitatia celor de la „Window shopping”, asa ca aceasta a fost ocazia perfecta pentru ca fanii sa o cunoasca si mai bine.


Antonia si Bogdan Dracea au depanat amintiri, artista povestind una dintre cele mai mari prostii pe care a facut-o cat timp a locuit in State. Desi multi se asteptau ca artista sa enumere party-uri si multe hangover-uri, se pare ca a fost un copil cuminte. SIngura pedeapsa pe care a primit-o din partea mamei sale a fost pentru ca s-a furisat din casa fara sa ii spuna.


Pe langpa asta, Antonia a fost provocata de Dracea sa arate un talent ascuns pe care il are si pe care il considera nefolositor. Pe langa faptul ca jongleaza cu privirea in cele mai amuzante moduri, Anto poate face si waves cu limba.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006004 (s)