News Flash:

Youtube, lovitura sub centura pentru Netflix. Majoritatea utilizatorilor vor renunta la platforma de filme

30 Martie 2022
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Youtube

Youtube nu se lasa pana cand nu va fi cu un pas in fata Netflix. Primele miscari au fost deja facute, iar acum, tot ce mai ramane este ca planul sa se concretizeze. 


Intrebarea de pe buzele tuturor in ultima perioada este una simpla: vor migra utilizatorii Netflix catre Youtube? Curiozitatea nu este deloc una intamplatoare, ci este potrivita contextului in care se afla cele doua aplicatii in momentul de fata. Youtube are toate sansele sa detroneze Netflix, daca se tine de planul pe care a inceput deja sa-l implementeze.


Mai exact, pe Youtube a inceput sa fie disponibili, in mod gratuit, un anumit tip de content specific Netflix. De exemplu, show-ul culinar al lui Gordon Ramsay poate fi vizionat fara sa platesti bani, ca la Netflix. Youtube mizeaza foarte mult pe aceasta miscare, mai ales ca, in urma cu cateva saptamani, platforma de filme i-a cam dezamagit pe utitlizatori, atunci cand le-a comunicat ca va interzice folosirea unui cont de catre mai multi utilizatori. Cei care vor sa dea share si rudelor, vor trebui sa plateasca 3 euro in plus pentru fiecare cont adaugat. 


Momentan, totul este in stare incipienta, dar, daca va da roade, Youtube are de gand sa adauge saptamanal 100 de titluri noi. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004274 (s)