News Flash:

Oana Zavoranu a ramas insarcinata, dar nu cu sotul ei. Vedeta a declarat totul intr-un podcast

17 August 2021
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este una dintre cele mai transparente si sincere vedete de la noi. Viata ei a fost mereu palpitanta si a starnit mereu curiozitatea fanilor. Desi este extrem de apreciata in online, sunt multe detalii pe care urmaritorii Queridei nu le stiu despre ea.

Oana Zavoranu este asumata atunci cand vine vorba de ceea ce face sau spune, referitor la ea sau la o alta persoana. Fiind un personaj atat de celebru la noi, Oana este de cele mai multe ori invitatul perfect in orice fel de emisiune. Querida are tot ce isi doreste, de la faima, bani si un sot iubitor, dar aceasta a recunoscut de multe ori ca se simte neimplinita din cauza faptului ca nu are un copil. Chiar daca nu mai este la prima tinerete, Oana a declarat ca nu exclude la nicio varsta venirea unui copil, mai ales ca ea va fi mereu o mama cool. 

Am ramas insarcinta de trei ori si am facut intrerupere de sarcina pentru ca n-am simtit. O data sau de doua ori a fost inainte si o data am fost cu Pepe, dar nu am simtit niciodata sa fac pasul asta cu un barbat care se afla la vremea respectiva in viata mea. Eram mama aia cool, dar pentru o femeie conteaza foarte mult barbatul cu care fac un copil.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)